Geboortekaartjes

De geboorte van uw kindje aankondigen in stijl

De eerste keer dat uw familie en vrienden de naam van uw pasgeboren kindje lezen is een uniek moment. Zo’n belangrijke gebeurtenis vraagt dan ook een passend kaartje.

Samen gaan we op zoek naar een ontwerp dat past bij uw stijl en de naam van uw kindje. Wenst u liever klassiek of gaat u liever voor een hip, hedendaags ontwerp?

Kies voor een kaartje van drukkerij De Schrijver

Wordt u bijna mama of papa? Eerst en vooral proficiat! Daarnaast neemt u beter contact met ons op want de geboorte bekendmaken moet uiteraard op een stijlvolle en feestelijke manier gebeuren. Wij beschikken over heel wat voorgemaakte ontwerpen waaruit u kunt kiezen. Vindt u niet wat u precies zoekt? Dan kunnen wij een van onze bestaande ontwerpen aanpassen of een nieuw ontwerp voor u uitwerken.

Wij weten als geen ander dat het moet snel gaan na de geboorte. Als u ons verwittigt, zorgen wij ervoor dat de kaartjes zo snel mogelijk klaarliggen!

Heeft u een vraag?

Wilt u graag uw geboortekaartje laten ontwerpen of de druk alvast vastleggen? Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten? Contacteer ons gerust, we staan u graag te woord!